perjantai 29. elokuuta 2008

Juuret



Jonain päivänä elämäsi voi tuntua sinusta hyvin kuivalta ja tarkoituksettomalta. Sinä päivänä muista, että Jumala on elämän lähde, joka tahtoo muuttaa sisimpääsi asumaan. Jonain päivänä koet pimeyden, missä et näe toivon sädettäkään. Sinä päivänä muista, että Jumalan kasvoista loistaa valo, joka voi asettua sisimpääsi asumaan.Jonain päivänä pahuutesi voi viiltää sisintäsi. Sinä päivänä muista, että Jumala on puutarhuri, joka tahtoo leikata sinut irti pahuuden puusta ja oksastaa sinut hyvään puuhun.



Mistä sisimpäsi imee voiman ajatella, sanoa ja tehdä? Tiedostit tarpeesi, asetit tavoitteesi ja poljit elämääsi vauhtia. Ympäristösi sai maistaa kielesi terävyyttä ja kätesi voimaa.


Pyrkimyksesi kuohui kauas ja tahtosi työnsi sinua eturiviin, kunnes tekosi pelästyttivät sinut ja tunsit piston sydämessäsi. Mitä olenkaan tehnyt? Etkö tiedä, että olet pahan puun oksa?


Puutarhuri jo kokeili veistään sinuun leikatakseen sinut irti pahuudesta ja oksastaakseen sinut hyvään puuhun. Suostutko Jumalan käsittelyyn? Olisi hyvä suostua, sillä Hän sanoo, että "jokainen puu, joka ei tee hyvää hedelmää, hakataan pois ja heitetään tuleen." Matt.7:19


Jeesus sanoo omilleen: "Minä olen viinipuu, te olette oksat. Joka pysyy minussa ja jossa minä pysyn, se kantaa paljon hedelmää; sillä ilman minua te ette voi mitään tehdä." Joh.15:5


On selvää, että vain se, jonka sisin imee voimansa Jeesuksesta, voi ajatella, sanoa ja tehdä kuten Hän. Sinun oma hyvyytesi ei sinua auta, koska omat juuresi ovat syntiinlangenneessa luonnossa.

0 kommenttia: