maanantai 13. lokakuuta 2008

Omistajan oikeus ja velvollisuus.


Tavaroilla on omistajansa. Tehdas omistaa tekemänsä tuotteet. Sillä on vastuu tuotteestaan silloinkin, kun sen käytännössä omistaa kauppa tai kuluttaja. Valmistaja voi vetää viallisen tuotteensa pois markkinoilta ja viedä sen kaatopaikalle.

Sillä on oikeus ja velvollisuus tehdä se, oman nimensä kunnian ja kuluttajien turvallisuuden tähden.

Eikö siis ihmisen suunnittelijalla ja tekijällä olisi samaa oikeutta?
Jumala omistaa ihmisen, jonka Hän on luonut. Moni ihmettelee, miksei Hän jo ole "vetänyt pois markkinoilta" tuotetta nimeltä ihminen, koska se on ilmeisen viallinen.

Hän onkin luvannut heittää viallisen luomuksensa Helvetti nimiselle kaatopaikalle.


Syy viivyttelyyn on siinä, että Hän on suunnitellut ihmiselle mahdollisuuden välttää kaatopaikka hengellisen uudestisyntymisen kautta.
Jokaisella on mahdollisuus päästä uuteen liittoon Jumalan kanssa ja tulla uudeksi paremmaksi luomukseksi. Sinun valinnastasi riippuu omistaako Hän sinut Aadamin vai Jeesuksen Kristuksen kautta. Joka tapauksessa Hän omistaa sinut Aadamissa.


Senkötähden yhä torjut Jumalan kosinnan, koska ajattelet, ettei sinua saa kukaan omistaa? Sinä voit sanoa: "Jos Jumala omistaa minut, niin miksi Hän ei tehnyt minusta parempaa? Onko minun vikani, jos olen niin sekundaa, että olen taipuvainen tekemään syntiä?"


Pahan olemassaoloa vastaan kapinoiminen on turhaa. Kuule, meillä ei ole varaa arvostella Jumalaa, olkoon Hän sitten millainen hyvänsä! Vain järjetön niskoittelee ylivoimaista voimaa vastaan.
Miksi jäisit arvostelemaan Jumalaa siitä, että olet syntinen, kun Hän kerran tarjoaa sinulle pääsyä uuteen suhteeseen kanssaan?

Ota vain vastuu teoistasi ja tunnusta Jumalalle syyllisyytesi.Jumala oli Jeesuksessa Kristuksessa ja tuhosi syntisen luontomme Jeesuksen kuolemassa.

Jos sinä panet Jeesuksen uhrin syntiuhriksesi Jumalan edessä, niin sinun syntisi annetaan anteeksi.

Jumala herätti Jeesuksen kuolleista ja loi meitä varten uuden ihmisen Jeesuksen ylösnousemuksessa. Jos sinä synnistä vapautettuna annat Jeesuksen omistaa itsesi, niin Hänen omanaan sinulla on hieno, iankaikkinen tulevaisuus.

Jos et anna Jumalan omistaa itseäsi Jeesuksessa, et omista mitään, mutta Jumalan omana omistat Hänen kauttaan kaiken.


Mitä ihmettä vielä viivyttelet ja epäröit? Sinulla on laillinen pääsy uuteen liittoon, koska vanha liittokumppanisi kuoli, Golgatalla.

0 kommenttia: