torstai 14. elokuuta 2008

Johdatuksesta jotain




"Jumalan johdatus ei ole valonheitin, joka valaisisi kaukaista tulevaisuutta, vaan se on meidän jalkaimme lamppu."


Kaikkina aikoina Jumalan kansa on kulkenut johdatuksen tietä eteenpäin uskossa. Abraham lähti liikkeelle "tietämättä, minne oli saapuva". Jumala ilmoittaa harvoin meille koko suunnitelmaansa. Usein hän kertoo meille vain seuraavan askeleen. Jos haluat nähdä pitemmälle, sinun on ensin astuttava askel. Oikotietä ei ole olemassa. Meidät on kutsuttu vaeltamaan uskossa ja luottamuksessa Jumalaan, loppuun asti.




Elämä on jokaiselle Jumalan lapselle kärsivällisyyden koulu. Siihen kouluun joutuu jokainen, joka haluaa palvella Herraa. Ilman kärsivällisyyttä et voi kulkea johdatuksessa.




Vanhan testamentin profeetat elivät pitkiä aikoja erämaassa tekemättä mitään. He vain odottivat Herraa ja Hänen aikaansa. He olivat erämaassa tekemättä mitään - Jumalan tarkasta johdatuksesta.




Älä lähde Jumalan edelle. Suunta voi olla oikea, mutta se ei vielä riitä. Täytyy olla myös oikea aika. Mooses lähti liikkeelle omia aikojaan ja joutui 40 vuodeksi erämaahan, ennen kuin oli tullut Jumalan aika. Hän erehtyi aikataulussa vain 40 vuotta.




Kun mitään ei tapahdu, odota kärsivällisenä Jumalan aikaa. Jumala tekee työtään sinussa ja valmistaa eteesi seuraavia askeleita. Usko Häneen silloinkin, kun Hän on pitkään hiljaa. Opi kärsivällisyyttä, sillä sitä sinä tarvitset paljon suorittaaksesi tehtäväsi loppuun.




Jumala haluaa enemmän kuin kukaan toinen, että Hänen tahtonsa saa tapahtua sinun elämässäsi.

0 kommenttia: